Telèfon: (+34) 689 564 737

Kàrstica 2018 :: Reglament

 1. La KÀRSTICA és una marxa popular oberta a tothom. El Club Ciclista Pinxo Vallirana, amb nº de llicencia B-1083 de la FCC, amb domicili a Vallirana, disposa dels pertinents permisos per l’organització de la 16ª Pedalada de Vallirana “Kàrstica” a celebrar el dia 23 de setembre de 2018 a Vallirana.
 2. La KÀRSTICA, import de la inscripció és de 23€ sense maillot i 35€ amb maillot, l´opció del maillot sera desde el 15/05/2018 (inici d´inscripcions) fins el 15/07/2018 que es quan acaba el termini de l´opció maillot. El preu de les inscripcions després del 21 de setembre fins el dia de la cursa serà de 30€, i si queden inscripcions que estan limitadas a 600.
 3. L’entrega de dorsals es farà a la Zona 0 Oficina de Turisme Ajuntament de Vallirana a partir del dia 22 de setembre 16:00 a 21:00 i de 6:00 hores fins a les 7:45 hores del dia 23 de setembre. En cas de recollir el dorsal en nom d’algú, s’ha de portar fotocopia del DNI del titular i reguard de inscripció a la Kàrstica.
 4. El fet d’inscriure’s implica l’acceptació d’aquest reglament i indicacions de l’organització.
 5. La Pedalada es donarà per tancada a les 14:00 hores del 22 de setembre.
 6. En cap cas el CLUB CICLISTA PINXO VALLIRANA es farà responsable ni solidari amb aquells ciclistes que no respectin les disposicions del codi de circulació i la policia local, sent ells mateixos responsables de les infraccions que poguessin cometre. Els participants menors d’edat han de presentar una autorització del seu representant legal per inscriure’s.
 7. El C.C. PINXO VALLIRANA, declina tota la responsabilitat davant qualsevol accident, tan propi -personal com mecànic etc.- dels participants, com a tercers.
 8. En cada control/avituallament de la KÀRSTICA hi ha un horari de pas màxim establert. Tot el que arribi passat aquest temps, es considerarà retirat de la marxa.
 9. La KÀRSTICA serà una prova cronometrada, amb l´entrega del dorsal es lliurarà un xip per al cronometratge de la prova.
 10. El recorregut de la KÀRSTICA transcorre per finques que son propietat privada, amb activitats pròpies, les quals tenen l’accés limitat legalment i no es pot accedir sense el permís de la propietat.
 11. Els participants de la KÀRSTICA, rebran una bossa de regal, però aquell que sigui sorprès fora del recorregut, serà desqualificat i no tindrà dret a l’obsequi.
 12. La KÀRSTICA és una marxa no competitiva, per tant, durant tot el recorregut, s’haurà de respectar les normes de circulació. Els camins estaran obertes al trànsit en general.
 13. Els participants a la KÀRSTICA hauran de dur el seu propi equip, tant mecànic com de vestuari, casc obligatori i logístic.
 14. En cas que un participant es retiri de la Pedalada haurà de comunicar-ho al control més proper.
 15. El C.C. Pinxo Vallirana es reserva el dret a introduir les modificacions que cregui oportunes per a millorar el desenvolupament de la KÀRSTICA.
 16. Si per causes de força major (meteorològiques o de qualsevol altre tipus) impedissin la celebració de la KÀRSTICA, el dia 23, es traslladarà al 30 de setembre, si és possible; el CC. Pinxo Vallirana no retornarà el import de les inscripcions, però lliurarà als participants la bossa regal.
 17. Es garanteix la privacitat de les dades personals.
 18. El participant eximeix a l’organització i/o als propietaris de finques de qualsevol responsabilitat conseqüent o que es pugui derivar de la KÀRSTICA.
 19. Queda totalment prohibit fer la marxa amb cap mena de vehicle a motor, que no sigui de la organització.
 20. En cas que un inscrit no pugui participar per causa de força major (justificada) a la XV KÀRSTICA 2018, el C.C. PINXO VALIRANA guardarà la plaça a aquest inscrit per a la XVII KÀRSTICA 2019 però no retorna import de la inscripció.
 21. Tot el que s’escaigui fora del present reglament queda sota la decisió de l’organització.

Horaris i adreça

 • Zona 0: Oficina de Turisme Ajuntament de Vallirana c/ Major, 612, Vallirana
 • Entrega de dorsals: 22 de setembre de 16:00 a 21:00 i el dia de la cursa de 6:00 a 7:40
 • Hora de sortida: 8:00 hores, segons organització.
 • Hora d’arribada prevista 1º corredor: 10:00 hores
 • Arribada últim corredor: A les 14:00 hores

Tecnología exclusiva de INSCRIPCION.ONLINE