Telèfon: (+34) 689 564 737

18a KarstiKa BTT

Kàrstica 2021 :: Reglament

 1. La KÀRSTICA és una marxa popular oberta a tothom. El "Club Ciclista Pinxo Vallirana", amb núm. de llicéncia B-1083 de la FCC i domicili a Vallirana, disposa dels pertinents permisos per l’organització de la 18a Pedalada de Vallirana “Kàrstica” a celebrar el dia 19 de setembre de 2021 a Vallirana.
 2. La KÀRSTICA: l'import de la inscripció és de 29 € sense armilla i 39 € amb armilla (federats 25 € i 35 € amb armilla), l'opció amb armilla serà des del 01/06/2021 (inici d'inscripcions) fins al 20/07/2021. El preu de les inscripcions després del 15 de juliol serà de 29 € sense l'opció amb armilla (25 € federats) fins al dia de la cursa. Si quedem inscripcions, el mateix dia de la cursa el preu serà 30 €.
 3. L’entrega de dorsals es farà a la  Zona 0 ("Casal de Joves", carrer Major, 612) a partir del dia 18 de setembre de 16:00 a 21:00 i el dia 19 de setembre de 6:30 hores a les 8:15 hores. En cas de recollir el dorsal en nom d’algú, s’ha de portar fotocòpia del DNI del titular, resguard d'inscripció a la Kàrstica i la Federació en cas de ser-ho (Federació de Ciclisme, no serveixen altres Federacions).
 4. El fet d’inscriure’s implica l’acceptació d’aquest reglament i indicacions de l’organització.
 5. La Pedalada es donarà per tancada a les 14:00 hores del 19 de setembre.
 6. En cap cas el CLUB CICLISTA PINXO VALLIRANA es farà responsable ni solidari amb aquells ciclistes que no respectin les disposicions del codi de circulació i la policia local, sent ells mateixos responsables de les infraccions que poguessin cometre. Els participants menors d’edat han de presentar una autorització del seu representant legal per poder participar.
 7. El C.C. PINXO VALLIRANA, declina tota responsabilitat davant qualsevol accident, tant propi-personal com mecànic, etc.- dels participants, com a tercers.
 8. En cada control/avituallament de la KÀRSTICA hi ha un horari de pas màxim establert. Tot el que arribi passat aquest temps, es considerarà retirat de la marxa.
 9. La KÀRSTICA serà una prova cronometrada, amb l'entrega del dorsal es farà el lliurament d'un xip per al cronometratge de la prova.
 10. El recorregut de la KÀRSTICA transcorre per finques que són propietat privada, amb activitats pròpies, les quals tenen l’accés limitat legalment i no es pot accedir sense el permís de la propietat, la resta de l'any no es pot passar per aquestes finques privades pel que preguem el màxim de cura amb el medi ambient.
 11. Tots els participants de la KÀRSTICA, tenen dret a beneficiar-se dels habituallaments i rebran una bossa de regal amb la recollida del dorsal.
 12. Tot participant que sigui sorprès fora del recorregut, serà desqualificat.
 13. La KÀRSTICA és una marxa no competitiva, per tant, durant tot el recorregut, s’haurà de respectar les normes de circulació. Els camins estaran oberts al trànsit en general.
 14. Els participants a la KÀRSTICA hauran de dur el seu propi equip, tant mecànic com de vestuari, casc obligatori i logístic.
 15. En cas que un participant es retiri de la Pedalada haurà de comunicar-ho al control més proper.
 16. El C.C. Pinxo Vallirana es reserva el dret a introduir les modificacions que cregui oportunes per a millorar el desenvolupament de la KÀRSTICA.
 17. Si per causes de força major (meteorològiques o de qualsevol altre tipus) impedissin la celebració de la KÀRSTICA, el dia 19, es traslladarà al 26 de setembre, si és possible; el CC. Pinxo Vallirana no retornarà l'import de les inscripcions, però lliurarà als participants la bossa de regal.
 18. Es garanteix la privacitat de les dades personals.
 19. El participant eximeix a l’organització i/o als propietaris de finques de qualsevol responsabilitat conseqüent o que es pugui derivar de la KÀRSTICA.
 20. Queda totalment prohibit fer la marxa amb cap mena de vehicle de motor, que no sigui de l'organització.
 21. En cas que un inscrit no pugui participar per causa de força major (justificada) a la  KÀRSTICA 2021, el C.C. PINXO VALIRANA guardarà la plaça a aquest inscrit per a la KÀRSTICA 2022, però no retorna import de la inscripció.
 22. Tot el que s’escaigui fora del present reglament queda sota la decisió de l’organització.

Horaris i adreça

 • Zona 0: Casal Joves de Vallirana c/ Major, 612, Vallirana
 • Entrega de dorsals: 18 de setembre de 16:00 a 21:00 i el dia de la cursa de 6:30 a 8:15
 • Hora de sortida: 8:30 h (recorregut Marató), 08:45 h (recorregut Aventura).
 • Hora d’arribada prevista 1r corredor: 10:45 hores
 • Arribada últim corredor: A les 14:00 hores

Amb el suport de la:

FCC

INSCRIPCIONS ONLINE 18a Kàrstica BTT 2021

Tecnología exclusiva de INSCRIPCION.ONLINE