Telèfon: (+34) 689 564 737

18a KarstiKa BTT

Informació sobre els nous traçats aplicant la normativa del Departament de territori de la Generalitat de Catalunya.

Un any més estem treballant per poder tirar endavant la Kàrstika BIKING POINT, després de tres anys amb problemes organitzatius per una banda, les estrictes normatives per a la pràctica del ciclisme de muntanya en curses com per exemple el fet de no poder passar pels nostres estimats corriols i sumem que, com tothom, patim tots els problemes causats per la pandèmia.

Doncs aquest any estem amb la il·lusió a tot gas, a veure si d'una vegada podem fer la 18à edició de la nostra Kàrstika BIKING POINT, però com hem dit abans, amb els problemes que hem tingut aquests últims anys pel que fa als recorreguts, ens veiem obligats a dissenyar-los per pistes de tres metres d'amplada com demana la normativa del departament de territori de la Generalitat de Catalunya.

Ara bé ens reinventem i per no decebre,  si no podem oferir uns recorreguts tècnics com tant ens agrada, posarem la dificultat en el desnivell acumulat i si pugeu ben amunt, podreu gaudir d’unes vistes espectaculars en els dos recorreguts que proposem, podreu veure des del mar Mediterrani fins a les muntanyes del Prepirineu passant pel pla del Penedès, i la muntanya de Montserrat.

Com ja vàrem oferir en edicions passades, enguany farem circuit Marató i Aventura.

L’Aventura com ja el coneixeu tots els amants de la Kàrstika, rondarà sobre els 43 km i 1500 metres positius, com hem dit abans aquest any li donarem un puntet més de duresa en el recorregut, amb pujades amb força desnivell i baixades frenètiques i ràpides.

En el recorregut Marató que us he de dir, si hem pujat el nivell de l’aventura, aquí no serà menys. Recorrerem tots i cada un dels pics que voregen Vallirana pel sud-oest on oferim 65 km i 2300 metres positius.

recorreguts k21

En tots dos recorreguts encara que tingueu tres metres d'amplada hi haurà alguna “perleta” tècnica que trobareu pel camí, perquè no seria BTT sense emoció, adrenalina, gaudint i patint. Per tot això us animem que vingueu a la 18 edició de la Kàrstika BIKING POINT i tingueu el vostre repte.

Salut i molts pedals, companys.

Jordi Vicente Badell

 

INSCRIPCIONS ONLINE 18a Kàrstica BTT 2021

Tecnología exclusiva de INSCRIPCION.ONLINE